Amiral gemisi sonbaharda geliyor

Renault, global ürün gamının üyesi yeni Koleos’un 2016 Pekin Uluslararası Otomobil Fuarı’nda ilk gösterimini gerçekleştiriyor.

D-segment SUV aracı, güçlü, kaslı dış hatları, dört tekerlekten çekiş teknolojisi, arazi sürüş kabiliyeti ile dikkat çekiyor. Yeni teknoloji ve tasarıma sahip koltuklarla donatılmış rafine, konforlu iç mekân, 289 mm’lik arka koltuk diz mesafesi ile birlikte sınıfının lideri olan iç mekan ve R-LINK2 multimedya tableti gibi Renault’nun diğer lüks modellerinde sunulan ekipmanlar diğer özellikleri.

Dünyanın dört bir yanındaki müşterilerin taleplerine uygun olarak her ayrıntısı üzerinde incelikle düşünülmüş olan Yeni Ko­leos’un satışları 2016’nın üçüncü çeyreğinde Avustralya, Türkiye, Körfez ülkeleri ve bazı Latin Amerika ülkelerinde başlayacak. 2016’nın sonuna doğru ise Çin’de, ardından 2017 yılı başında Rusya ve Avrupa’da satışa sunulacak. Yeni Koleos’un ALL MODE 4x4i teknolojisi, direksiyon simidinin solunda yer alan ve 2WD (ön tekerlek­ten çe­kiş) ile 4WD AU­TO modları arasın­da seçim yapılmasına imkân veren bir tuş sayesinde kolayca kullanılabiliyor.

Amiral gemisi sonbaharda geliyor
Amiral gemisi sonbaharda geliyor

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here