Çinli şirket 12 milyon dolarlık stratejik işbirliği anlaşması imzaladı.

NEVS (İsveç Milli Elektirikli Araç şirketi), Çinli Panda New Energy şirketi için 150 bin adet Saab 9-3 sedan elektrikli araç üretecek!

Anlaşmanın şartlarına göre NEVS, Panda New Energy şirketine 2020 yılının sonuna kadar 150 bin adet Saab 9-3 sedan elektrikli araç temin edecek. 3 modeli için 12 milyar dolarlık sipariş alan firma ayrıca şirket ve iş ortakları, Çinli firmaya 100 bin adet elektrikli araç ürünü ve hizmeti sağlayacak.
Dünyanın en büyük elektirikli araç kiralama şirketi olacak!

Firma, Çin’de birçok özel şöför servis platformu ile işbirliği yapan çevre dostu bir finansal kiralama şirketi. 150 bin adetlik Saab 9-3 elektrikli araç alımı, Panda New Enerji şirketinin, dünyanın en büyük elektrikli araç kiralama şirketlerinden biri olma yolundaki hedefine yardımcı olacak.

NEVS’in başkan yardımcısı Stefan Tilk yaptığı açıklamada: “ Bu anlaşma, NEVS için üretilecek araç sayısı bakımından sadece bir stratejik işbirliği değil, vizyonumuzu ve yeni iş planımızı uygulamak için önemli bir adımdır. Uzun vadede müşterilerimize sürdürülebilir ürünler ve ulaşım hizmetleri sunmak istiyoruz.”

Dört yeni model için finansman sağlanacak

Bu büyük anlaşmanın diğer bir önemli tarafı ise NEVS’in dört yeni Phoenix bazlı modeli piyasaya sürmesi için gerekli olan nakit akışını sağlamasına yardımcı olacak olması.

saab1

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here