Geleceğe Dönüş filminde zaman makinesi olarak kullanılan DMC DeLorean model araba, yeniden üretilecek.

1985 yapımı Geleceğe Dönüş filminde kullanılan ve zaman makinesi görevindeki DMC DeLorean model otomobil, özellikle bu film serisi sonrasında oldukça popüler olmuştu. Sadece 9000 adet üretilmesiyle de özel bir yeri olan DeLorean, alınan karar neticesinde tekrar üretilecek..

1981-82 yıllarında satılan bu araç, filmin adındaki gibi geleceğe dönerek 2017 yılı versiyonu ile tekrar yollara çıkacak. Tamamen eski tasarıma sadık kalınarak en ufak bir oynama dahi yapılmayacak olan DeLorean 300-400 beygir arasında güç üretebilen bir motor kullanacak.

Yeni otomobil teknolojilerinin birçoğunun entegre edilmesi beklenen yeni DeLorean’da aynı zamanda eskiden olduğu gibi fahiş fiyatlar bekleniyor. 100 Bin Dolar civarında bir piyasa değerine sahip olacak olan araç 2017 yılında yine belli üretim adedi belirlenmiş şekilde satılacak. Teknolojik bir nostalji yaratması ve zamanında hayranı olan zenginlerin iştahını kabartacak araç için bu yıl konsept gösteriminin de yapılması beklenmekte. Hatta tahminlere göre hibrit ya da elektrikli bir araç olması da muhtemel.

Geleceğe Dönüş DMC DeLorean
Geleceğe Dönüş DMC DeLorean

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here