Yeni Seat Ibiza

Yeni Seat Ibiza İspanya’nın Barcelona şehrinde tanıtıldı.

Beşinci nesli Leon’a benzeyen tasarımı ile öne çıkan yeni Ibiza’nın, Mart ayında gerçekleştirilecek Cenevre Otomobil Fuarı ile görücüye çıktıktan sonra Haziran ayında satışa sunulması bekleniyor.

Yeni dış görüntüsüyle sportif bir görünüm kazanan Yeni Ibiza, ferah iç tasarımıyla da daha konforlu bir sürüş sunuyor. Volkswagen tarafından geliştirilen yeni MQB-A0 platformunda üretilen ilk model olma özelliğine sahip.

3 silindirli 1.0 TSI ve 1.5 TSI benzinli motor ve 95 Hp güce sahip 1.6 TDI dizel motor seçenekleri Euro 6 uyumlu yeni motor yelpazesinde yer alacak. Yeni Seat Ibiza’nın ses izolasyonu ve süspansiyon sistemi de kuvvetlendirilmiş.

Yeni Ibiza’nın arka koltuklarında sunulan baş ve diz mesafesi de arttırılmış. Yeni bagaj hacmi 63 litre genişletilerek toplam 355 litrelik depolama alanı elde edilmiş.

4 farklı donanım seçeneği ile satışa sunulacak olan Yeni Seat Ibiza’nın üst donanım paket versiyonunda; Trafik asistan sistemi, adaptif hız sabitleme sistemi, anahtarsız çalıştırma sistemi, kablosuz şarj ünitesi, Beats Audio ses sistemi ve 8 inçlik dokunmatik ekrana sahip multimedya sistemi de yer alıyor.

Yeni Seat Ibiza
Yeni Seat Ibiza

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here