Mercedes-Benz?in iddialı modeli Vito, yeni yüzüyle 75.900 TL den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Geliştirilen motor ve şanzıman teknolojileri sayesinde 5,7 lt ye varan tüketimi sağlayan Yeni Vito sınıfının en ekonomik aracı konumunda.

Vito Tourer ve Vito Select, 9 kişilik yolcu kabini ile geniş ailelerin kullanımına imkan sağlıyor. Mixto ve Kombi seçenekleri ise iş yaşamında ideal görünüyor.

Herhangi bir Mercedes-Benz aracına göre gayet uygun fiyatı ile daha da cazip hale gelen Vito, önden çekiş ve arkadan itiş seçeneklerine de sahip. Vito Tourer Base, Base Plus ve Vito Mixto & Kombi araçlarında 114 hp güç üreten 111 CDI motor standart olarak sunuluyor. 6 ileri şanzımanlı, 1,6 lt hacimli bu motor 270 Nm tork üretebiliyor ve önden çekişli olarak satılıyor.

Vito Tourer Pro versiyonunda 136hp güç üreten 114 CDI, Vito Pro Plus seçeneğinde 163 hp üç üreten 116 CDI ve Vito Select seçeneğinde 190hp güç üreten 119 BlueTEC motorlar kullanılmış.

2.0 lt hacminde tasarlanan bu motorların 163 ve 190 hp lik versiyonları 7 ileri 7G-Tronic Plus otomatik şanzıman ile geliyor ve Eco Start/Stop özelliği ile ekonomi sağlıyor.

Elektromekanik Servo Direksiyon, hız sabitleyici, USB ve SD okuyabilen multimedia sistemi, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, deri vites topuzu, kombinasyonları değiştirilebilen yolcu koltukları gibi lüks öğeler de aracın konforunu arttırıyor.

Aracın yük durumunu hesaplayarak savrulmayı önleyen Adaptive ESP özelliği, ABS, BAS, EBD, Hill Holder, Rüzgar Savrulma Asistanı, Yorgunluk Asistanı, Çarpışma Önleme Asistanı, Aktif Park Asistanı, Kör Nokta Asistanı, Şerit Takip Asistanı gibi güvenlik donanımları ile donatılan Yeni Mercedes-Benz Vito, bu özellikleri ile sınıfındaki güvenlik standartlarını zorluyor.

mercedes-vito-2014

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here