KONUK YAZAR / Ömer Faruk AKYÜREK

KONUK YAZAR / Ömer Faruk AKYÜREK

Aracım Renault Clio RNA 2000 model

Merhaba arkadaşlar, bu araç genel olarak bakarsak sade ve basit bir araç, eğer amacınız az yakan ve çok kaçan bir arabaya binmek ise doğru yerdesiniz.

Aracımız 1.4i 75 beygir benzin/LPG li bir motora sahip. Bu aracın en büyük artısı oto gaz ile binerken çok düşük yakmasıdır, öyle ki gaz fiyatları oldukça artmasına rağmen şehir içi 18 kuruşluk orana ulaştım. Tabi ki bu birazda sizin kullanmanıza bağlı. Yedek parçaları Alman rakipleriyle kıyasla oldukça ucuz ve düzgün bakılırsa motoru sık arıza vermez.

Eksilerine gelirsek, bu araçların %95 i boş yani broadway model aracın güncellenmiş ve elektronik motor ile sunulmuş hali gibi düşünün. En büyük sıkıntısı ise su güzergahında ki arızalardır, eğer ki bu araçtan almayı düşünüyorsanız sakın su kaçağı olan yada su ile ilgili herhangi bir arızası olan arabayı almayın, ben aldım kendim yaptırır binerim dedim hata ettim, pahalıya mâl oldu… Alacaksanız mutlaka motoru sağlam olsun…

Velhasılıkelam bu arabayı ben kullanmaktan memnunum, çünkü amacım az yakan çok kaçan bir araba bulmaktı ve anladım ki doğru tercih yapmışım…
________________________________

Siz de arabanızı tanıyorsanız yada bize anlatmak istediğiniz bir konu varsa; anlatımınızı yapın ve bize ulaştırın yayınlayalım, herkes faydalansın, bilgi sahibi olsun..

İletişim adreslerimiz;

[email protected]

[email protected]

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here