KONUK YAZAR / Musa ALPEREN

KONUK YAZAR / Musa ALPEREN

Aracım 2009 model Citroen Berlingo Multispace 1.6 motor 75 hp Aracı alalı bir ay oldu ve gözlemlerim şu şekilde:
Araç gayet hoş dizayn edilmiş dış donanımı ve içerideki kullanım kolaylıklarıyla gayet güzel ve kullanışlı. Eksi olarak cam açma kapama yerleri vitesin orada. Araç muadillerine nazaran dikkat çekici ve geniştir. Caddy ile kıyaslanır. Fiorino, Bipper’ e göre daha geniş ferah ve 205 taban lastikten olsa gerek yol tutuşu mükemmel diyebilirim.
Araç kışın ortalama 6.3 litre yakıt tüketmektedir. Muadillerindeki arka yolcu rahatsızlığı bu araçta yok denecek kadar az sallama yapmıyor. Yere otomobil kadar yakın ve süspansiyonları yumuşak. Aile için dizayn edilmiş. Aracın torpidoları hayli fazladır direksiyonun üstünde yolcu tarafında güneşliklerin üstünde raf var ayrıca arka yolcuların ayaklarının altında bölmeler bulunuyor (paspasın altında)
Araç Türkiyede tutulmayan bir araçtır al satçılar tercih etmesin fakat biniciye özellikle aileye kesinlikle tavsiye ederim. İsofix mevcuttur. Ncap Çarpışma Testinde 3 yıldız almış. Yine de sürüşü konforu ve yol tutuşu insana güven veriyor.
Saygılarımla
________________________________

Siz de arabanızı tanıyorsanız yada bize anlatmak istediğiniz bir konu varsa; anlatımınızı yapın ve bize ulaştırın yayınlayalım, herkes faydalansın, bilgi sahibi olsun..

İletişim adreslerimiz;

cagdaser@arabateknikbilgi.com

cagkaner@arabateknikbilgi.com

KONUK YAZAR / Musa ALPEREN
KONUK YAZAR / Musa ALPEREN

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here