KONUK YAZAR / Meltem SABIR

KONUK YAZAR / Meltem SABIR

İlk arabam olarak 8 yıl kullandığım 1.4 motora sahip arabadır. Çok dayanıklı ve seri bir araba idi. Birinin tavsiyesi üzerine Uno almıştım. Çalıştığım yerde 3 adet daha Uno vardı.

Yedek parçaları ucuz değil bazı ciddi parçaları (iç mekan) oldukça pahalıdır. Kolay kolay arıza yapmıyor. Kullandığım 8 yıl içinde sadece bir kere Akü değiştirdim. Fazla yol yapmıyordum yılda 5 bin km ancak yapıyordum Yani araba uzun zaman yatıyordu. Yine de gitmek istediğim zaman hemen çalışıyordu herhangi bir sorunum olmadı. Yağını suyunu koy devam et derler ya işte aynen öyle bir araba idi. Hepsi aynı mı bilmiyorum ama Uno kullananlardan sıkıntı da duymadım hiç.

Zor bulunan parça cam krikosu. İnanın bana krikoyu bulana kadar canımız çıktı bir de yüksek fiyat istediler. Öyle böyle aldık sorunu hallettik. Cam çalışıyordu. Ve öyle de sattım geçen sene Honda Jazz aldım ondan da memnunum ama servis fiyatı yüksek tutuyor. Honda’ ların orjinal parçalarını istiyorsanız servislere gideceksiniz. Parçacılar da Honda’ nın orjinal parçaları bulunmuyor bu da dip not olsun.

Uno almak isteyenler alabilir gayet güzel seri yani ufak araç isteniyorsa kesinlikle bayan arkadaşlara da tavsiye edebilirim. Temizi olduktan sonra uzun yıllar rahatça kullanabilirsiniz.
________________________________

Siz de arabanızı tanıyorsanız yada bize anlatmak istediğiniz bir konu varsa; anlatımınızı yapın ve bize ulaştırın yayınlayalım, herkes faydalansın, bilgi sahibi olsun..

İletişim adreslerimiz;

[email protected]

[email protected]

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here