KONUK YAZAR / Kahraman MUHASEBE

KONUK YAZAR / Kahraman MUHASEBE

Accord Honda markasının klasman aracı sadece 94 yılında üretilen 2.0 EX modeli kısa şanzımanı motor gücüyle tam bir canavar diyebilirim. Çok seri hızlanıp kadranı kolayca devirebilen bir araç konfor olarak şuan piyasada bulunan araçlarından çok daha konforludur. Yol tutuşu oldukça iyi bu modelde standart özellik olarak klima, ABS, Sunroof, otomatik camlar ve aynalar mevcut. İçine bindiğinizde kendinizi güvende hissediyorsunuz kronik arıza olarak abs olarak biliniyor fakat 4 disk fren sistemi olduğu için Abs fren sistemi oldukça güven verici

Eksik olarak gördüğüm ise Airbag yok
Avrupa kasalarında mevcut fakat Türkiye’ ye gelenlerde Airbag mevcut değil.
Araç çok bilinmediği için fiyatı bu özelliklerine göre oldukça uygun bu araçtaki konforu özellikleri sürüş zevkini alabilmeniz için şuan ki şartlarda bir 50 bin TL yi gözden çıkarmalısınız. Kolay kolay arıza vermeyen bir araç ve genel anlamda bilinen yağını suyunu koy devam et.
Yakıt konusu tamamen kullanıcıya göre üretilmiş bir araç standart kullanımda 25-30 kuruş şehir içi uzun yolda çok fark ediyor benim gibi devir saatini 6 binden aşağı düşürmezseniz 50 krş gözden çıkartın fakat oldukça tatmin edicidir
Benzini söylemiyorum bunların iki katı düşünün tabi çekiş ve güç ayrı fark ediyor. Motor hacminden dolayı rampalarda bayılma vites düşürme yaşamazsınız. Şimdilik aklıma bu kadarı geldi ?

Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
________________________________

Siz de arabanızı tanıyorsanız yada bize anlatmak istediğiniz bir konu varsa; anlatımınızı yapın ve bize ulaştırın yayınlayalım, herkes faydalansın, bilgi sahibi olsun..

İletişim adreslerimiz;

cagdaser@arabateknikbilgi.com

cagkaner@arabateknikbilgi.com

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here