KONUK YAZAR / Zerrin SAKA

Önce kendimden kısaca söz edeyim. Babam galeri sahibi olduğu için arabalar hakkında bilgim az çok var ve bir çok arabanın markasını da çok rahat tanıyorum

Değeri artacaklar arasında;

İlk sırada Honda S2000 var arkadaşlar bu araç gerçekten çok farklı yapılmış tamamen hava basan bir araç olarak görüyorum. Evet bir bayan arabası asla olamaz ama bayanların ilgisini her zaman çekecek bir araba bu S2000 açıkcası ben çok seviyorum. Bence Honda hep arkadan itişli araba yapmalı.
S2000 hiç düşmez yıllar geçtikce fiyatı daha da artacaktır.

ikinci sırada yine Honda var FD6 olan kasa.
Çok estetik bir kasası var kullanımı çok rahat bir araba ve göze hoş geliyor, modifiye de çok yakışıyor bu araçlarda da bence fiyat düşmez ileride artar. Hele yeni kasalara bakınca FD6 nın değeri daha iyi anlaşılıyor. Yenilerin tampon bölümleri de bir acayip görünüyor.

Üçüncü olarak Hyundai i20 diyorum.Sıfır satılıyor şu anda ve çok tuttu bu araba peynir ekmek gibi satıyor. Kendine apayrı bir piyasa etti hem bayan hem bay olarak kullanıcıları keyiflendiriyor diyorum ve bu aracın da fiyatı artar ama düşmez.

Dört numaraya Seat Leon’ u koyuyorum çünkü ilk kasalarından çok uzak bir görünüm sergileyerek tuttu piyasada. Benim bile niyetim var yeni Leon III çok şık ve şu anda satışları da iyi görünüyor. Sıfırı çıkıyor ve ileride bu araba da bence fiyat olarak artacaktır.

Son sıraya E30 koyuyorum bunun nedeni bu arabaları bir rahat bırakmadılar hep oynadılar bozdular. Galeriye geliyor bakıyorum tutulacak bir yeri yok temizleri iyi para ediyor orjinal bozulmamış bulunursa listede 2. sıraya çıkar. Fiyatı kesinlikle artar.
________________________________

Siz de arabanızı tanıyorsanız yada bize anlatmak istediğiniz bir konu varsa; anlatımınızı yapın ve bize ulaştırın yayınlayalım, herkes faydalansın, bilgi sahibi olsun..

İletişim adreslerimiz;

[email protected]

[email protected]

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here