İtalyan otomobil devi Fiat, 2016 yılına birçok yeni modelle hazırlık yapıyor. Önümüzdeki aylarda 1 milyar dolar yatırımla Türkiye’den dünyaya ihraç edilecek yeni Egea’yı satışa sunmaya hazırlanan Fiat’ın, şimdide yeni pick-up modeli Toro görüntülendi.

Bugün Fiat tarafından yayınlanan bir video ile markanın yeni pick-up modeli tanıtılırken, isminin de resmi olarak “Toro” olacağı ortaya çıkmış oldu.

Önümüzdeki yıl ilk olarak Güney Afrika’da, ardından tüm dünyada satışa sunulacak yeni pick-up Fiat Toro, markanın açıklamasına göre SUV ile pick-up segmentini bir araya getirerek yeni bir segment oluşturacak. Fiat yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre yeni Fiat Toro “bir kamyonun gücü ve karakteri ile bir SUV’nin konfor ve sürüş özelliklerini” bir araya getirecek.

Her ne kadar Fiat’ın açıklamasına göre markanın yeni pick-up modeli Toro’nun yeni bir segment oluşturacağı iddia edilse de, daha önce birçok markanın benzer vaatleri yerine getirmediğini görmüştük. SUV özelliklerini pick-up pratikliği ile birleştirmeyi hedefleyen Fiat, yeni Toro ile bunu başarabilecek mi izleyip göreceğiz.

Karanlık bir stüdyoda çekimleri gerçekleşen yeni Fiat Toro pick-up şimdilik gizliliğini korusa da, geçtiğimiz yıl Fiat’ın sergilediği 4 kapılı pick-up konsepti FCC4’den keskin çizgilerini almış gibi görünüyor. İtalyan markanın üretim tesisinde casus fotoğrafları çekilen Fiat Toro, daha güncel bir görünüme sahip olacak gibi duruyor.

Yalnızca birkaç kare görsel dışında hiçbir detayı açıklanmayan yeni Fiat Toro’nun 1.8 litrelik 140 beygir güç üreten motor seçeneği ile satışa sunulması planlanıyor. Yeni Fiat Toro, hem 2 tekerlekten çekişli hem de 4 tekerlekten çekişli olarak tercih edilebilecek.

12032152_895260967194499_367651716319976018_n

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here