Bentley Motors ürün gamına bir yeni model daha ekledi. İngiliz markanın sportif sedan modeli Flying Spur, V8 ve W12 seçeneklerinin ardından şimdi ise V8 S isimli versiyona kavuştu.

Flyin Spur V8 S modeli ile Bentley, artırılan motor çıkışı ve daha odaklı, daha hassas bir sürüş deneyimi sunan geliştirilmiş süspansiyonlarıyla güç ve performans vaat ediyor.

Daha agresif görünümlü bir ön tampona sahip olan Bentley Spur V8 S, siyah renkli panjur, yeni 20 inçlik jantlar ve Beluga parlak arka difüzör ile oldukça şık görünüyor. 21 inçlik Mulliner Driving Specification siyah jantlar, karartılmış farlar ile stoplar ve parlak siyah ayna kapakları ise opsiyonel olarak sunuluyor.

İç mekana geçtiğimizde ise daha sportif görünüm sunan detaylar göze çarpıyor. Cilalı piyano siyahı ahşap kaplamalar ve yeni üç kollu spor direksiyon standart olarak sunulurken, tırtıklı vites kolu ve vites değiştirme kolları sürüş deneyimine dokunan bir hissiyat yaratıyor.

Kaputun altında 4 litre hacimli çift turbolu V8 motor ise 528 beygir güç ve 680 Nm tork sunuyor. Dört tekerlekten çekiş sisteminin yer aldığı Bentley Flying Spur V8 S, 8 ileri vitesli otomatik şanzımanıyla 0’dan 100 km/s hıza 4.9 saniyede çıkabiliyor. Bu modelin maksimum hızı da 306 km/s.

Son olarak Bentley’in yeni Flyin Spur V8 S modelini, 1 Mart tarihinde ziyarete açılacak olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkartacağını söyleyelim.

Bentley Flying Spur V8 S Tanıtıldı
Bentley Flying Spur V8 S Tanıtıldı
Bentley Flying Spur V8 S
Bentley Flying Spur V8 S

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here