Dizel Otomatik Giulietta

Alfa Romeo’nun kompakt sınıfta yer alan Giulietta modeli makyajlandı.

Giulietta, yeni motor ve şanzıman seçeneklerinin yanı sıra farklı donanım paketleriyle 95 bin TL’den başlayan anahtar teslim fiyatıyla ülkemizde de satışa sunuldu. Tasarımında Giulia modelinden izler taşıyan yeni Giulietta, TCT otomatik şanzımanlı yeni 1,6 JTDM 120 beygir turbo dizel motor ve tüm seride mevcut durumda olan Uconnect sistemi gibi önemli yeniliklerle ülkemiz yollarına çıkıyor.

YÜZDE 50 BÜYÜYECEĞİZ

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de toplam 930 adet Alfa Romeo satışı gerçekleştirdiklerini belirten Alfa Romeo ve Jeep Marka Direktörü Türker Gürtekin, “Belirttiğim satış adedinin yaklaşık 900 kadarını dizel otomatik versiyonu bulunmayan Giulietta modelimizle sağladık. Alfa Romeo’nun 2016-2020 arasında çok sayıda yeni modeli yollara çıkarmayı planladığı bir model takvimi var. İşte bunlardan biri de biri makyajlanan Giulietta oldu. Tofaş çatısı altında temsil edilen Alfa Romeo markası olarak 2016 yılında yeni dizel otomatik kombinasyonlu Giulietta modelimizin etkisiyle bin 500 adetlik bir satışa ulaşmayı, geçen yıla göre yüzde 50’ye yakın büyümeyi hedefliyoruz. 2016 yılı hedefimize ulaştığımızda ise markanın Türkiye’deki en iyi satış sonuçlarına imza atmış ve rekor kırmış olacağız” dedi.

Giulia kasımda gelecek 4C kotası 6’ya çıktı

Merakla beklenen Giulia ise Alfa Romeo’nun yeni model gamının yollara çıkacak 2. ürünü olacak. Biz Giulia’yı 2.0 litre benzinli motor versiyonlarıyla Kasım – Aralık döneminde satışa sunmayı hedefliyoruz. Hem 200 beygir arkadan itişli hem de 280 beygirlik dört tekerlekten çekişli versiyonlarını pazara sunacağız. Daha sonra da 510 beygirlik QV versiyonunu getirmeye başlayacağız. Alfa Romeo 4C model ailesi bildiğiniz üzere tüm dünyada her yıl limitli sayıda üretilen özel bir otomobildir. Biz Türkiye’de 3 adet 4C’yi sahipleri ile buluşturduk. Bu yıl 1 adet 4C Spider’ı ve 5 adet 4C olmak üzere 6 adetlik kotamız bulunuyor dedi.

Dizel Otomatik Giulietta
Dizel Otomatik Giulietta

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here