Renault’un Clio tabanlı kompakt crossover modeli Captur ailesi genişliyor. Renault mühendislerinin test sürüşü sırasında görüntülenen Captur’un yeni versiyonu daha uzun bir karosere sahip olacak gibi görünüyor.

İlk bakışta Fransız otomobil üreticinin mevcut kompakt crossover modelinden çok da farklı görünmeyen kamuflajlı test aracı, daha uzun bagaj kısmıyla 7 kişilik bir modelin Captur ailesine katılacağının sinyallerini veriyor.

Test sürüşünde görüntülenen yeni Captur’un gözlerden kaçmayan ufak bir detayı da jantlardaki bijon sayısı oluyor. Mevcut Captur’un jantlarında 4’er adet bijon bulunurken, test aracında daha fazla ağırlığı karşılayabilmek için 5 bijon kullanılmış. Bu da aracın 7 kişilik olma ihtimalini arttırıyor.

Renault’un yetkili kaynaklarından edinilen bilgiye göre marka uzun süredir “daha uzun ve geniş bir Grand Captur” modeli üzerinde çalışıyordu. 2017 yılında makyajlanması beklenen yeni Renault Captur, yeni yüzü ile birlikte geniş ailelere hitap edecek Grand Captur versiyonuna da kavuşacak gibi görünüyor.

Mevcut Renault Captur, marka için kayda değer bir başarı sağlamış durumda. 2014 yılında toplam. 200.000 ünite satan Renault Captur, Clio ve (Renault Logolu) Duster modellerinin ardından pazardaki ilk yılında markanın en çok satan 3. modeli olmayı başardı. Captur, Dacia modellerinin de dahil olduğu listede ise en çok satılan 5. model oldu.

Daha geniş bagaj alanı ve yolcular için daha geniş diz mesafesi de sunması beklenen Grand Captur modelinin, Renault satışlarını olumlu etkilemesi bekleniyor.

12096489_900422243345038_30429285730665785_n

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here