Active, Advance ve Premium olmak üzere 3 farklı donanım seviyesi ile satışa sunulan yeni Toyota Verso, ülkemizde 73.900 TL’den satışa çıktı. Yenilenen Verso; 1.6 litrelik benzinli, 1.8 litre benzinli Multidrive S ve 1.6 litre D-4D dizel motor seçenekleri ile Türkiye’deki müşterileri ile buluşuyor.

Yeni Toyota Verso’nun başlangıç donanım seviyesi olan Active’de; hız sabitleyici, Toyota Touch 2 Multimedya Sistemi, çift katlı torpido, 7 hava yastığı ve geri görüş kamerası gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.

Orta sırada konumlanan Advance donanım seviyesinde ise Active donanımına ek olarak tavan rayları ve 7 kişinin seyahat etmesine olanak veren ekstra 2 koltuk yer alıyor.

90.950 TL’den başlayan fiyatlarla bayilerdeki yerini alan en üst donanım seviyesi Premium’da ise tüm bu özelliklere ek olarak; deri – kumaş koltuk döşemesi, arka cam perdeleri, anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliği, kendiliğinden kararan dikiz aynası, ısıtmalı deri koltuklar, yağmur sensörü ve Xenon farlar yer alıyor.

Güncellenen donanım seviyeleri dışında Toyota, yeni Verso’nun Active giriş seviyesinde 16 inçlik, Advance ve Premium’da ise 17 inçlik yeniden tasarlanan jantlara yer vermiş.

Tüm bu donanımların dışında yeni Toyota Verso’nun en dikkat çeken özelliklerinden birisi de, Çarpışma Önleme Sistemi, Otonom Acil Durum Freni, Otomatik Far Ayarı ve Şerit Değiştirme Uyarısı teknolojilerini içeren Toyota Safety Sence oluyor.

Toyota Verso Yenilendi
Toyota Verso Yenilendi

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here