Otomotiv devi Totoya ilginç bir konsept ile görücüye çıktı! İşte Toyoto’nın limuzin ile kamyonetin birleşimi Tundrasine adlı yeni aracı…

Dünyanın öncü otomotiv markalarından birisi olan Japon menşeli Toyota, otomotiv sektörüne kazandırdığı yeni tasarımlarla isminden söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak yepyeni bir konsept yaratan Japon otomotiv devi, kamyonet ve limuzini bir araya getirdi.

Webtekno’nun haberine göre bu sene Amerika’nın Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde düzenlenen ve katılımcıların farklı sektörlerdeki yenilikçi çalışmalarını sergilediği SEMA Show’da yepyeni araç konseptini tanıtan Toyota, bu konseptine “Tundrasine” adını vermiş.

Toyota’nın özellikle kırsal kesimlerde yaşayanlara yönelik olan SEMA fuarına özel olarak tasarladığı bu limuzin, bu dağlık bölgelerde yaşayan ve lüks yaşamı seven zengin kesime hitap ettikleri belirtilmekte.

Toplamda 8 kapısı bulunan aracın ön kısmında 3, arka kısmında ise tekli 4 koltuk bulunuyor. Deri ve ahşap döşemelerle süslenmiş olan araç 381 beygirlik güçlü bir motora sahip. Toyota Tundrasine’ın şimdiden birkaç alıcısı çıkmış durumda ancak aracın seri üretime geçip geçmeyeceği bilinmiyor.

Görünüş olarak ilk baktığınızda limuzini andıran görünüşü arkada bulunan kasası ile kamyonet olduğunu da belirtiyor. Bir diğer yandan tipik bir uzun Toyota kamyoneti görünümünde de olan araç bu sebeple fuarın gözdesi haline gelmiş. Fiyatı şu anda açıklanmayan araç için alıcılar özel görüşme yapmak zorunda.

 12289576_918006244919971_7050404028951758158_n

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here