10. nesil Civic

Japon Honda markasının merakla beklenen 10. nesil Civic modeli Antalya’da yapılan bayi toplantısı ile tanıtıldı.

Tasarımı tamamen yenilenen Yeni Civic keskin çizgiler ile daha sert bir ifade kazanmış. Tamamen Full LED farlar ile gelen yeni far dizaynı bu tasarımın tamamlayıcısı olarak görünüyor.

Yeni nesil Honda Civic, anahtarsız giriş, çalıştırma ve kilitleme sistemi, otomatik katlanan aynalar, elektronik el freni, sunroof, navigasyon sistemi ve özellikle Executive adı verilen üst donanım paketi ile birlikte gelen deri koltuk döşemeleri ve multimedya ekranı gibi donanımları ile dikkat çekiyor.

Ülkemizde iyi bir satış başarısına sahip olan C Plus segmentindeki modelde yeni multimedya ekranı cep telefonlarından da tanıdığımız güneş ışığını yansıtmayan IPS teknolojisine sahip.

1,6 litrelik 125 hp güç üreten motor CVT otomatik şanzıman ve entegre LPG sistemi ile satın alınabilecek. Aynı zamanda RS Turbo versiyonu ise 1,5 litrelik benzinli motoru ile 182 hp güç üretebiliyor.

Klasik tork konvertörlü şanzımanın yerini alan ve direksiyon arkasındaki kulakçıklar ile de müdahale edilebilen CVT şanzıman sistemi daha hızlı vites değişimlerine imkan veriyor. Ortalama 90 km/s sabit hızı 1500 civarı bir devirde yakalayabilen şanzımanın yakıt tüketimine olumlu yönde bir katkı sunması da bekleniyor.

Özellikle ses yalıtımı konusunda tam not alan Yeni Honda Civic, iç mekanda kullanımı arttırılan yumuşak plastik detayları ile de kalite hissini yukarıya çekmeyi başarmış görünüyor.

RS Turbo versiyonu Şubat 2017, dizel otomatik versiyonu ise 2017 yılı ikinci yarısında satışa sunulacağı öğrenilen Yeni Honda Civic modelinin, 1,6 litrelik manuel vites baz donanıma sahip versiyonuna ait başlangıç fiyatı ise 74.750 TL olarak belirlendi.

10. nesil Civic
10. nesil Civic
10. nesil Civic
10. nesil Civic
10. nesil Civic
Yeni Civic Tanıtıldı

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here