Yeni Corolla Fiyatları Açıklandı

Üretime başladığı 1966 yılından bugüne dek 44 milyon adet satış ile dünyanın en çok satan modeli olan Toyota Corolla, ülkemizde de her zaman en çok satan modeller arasında yer alıyor.

Ülkemizde yer alan montaj fabrikasından Türkiye ve çevre pazarlara ulaştırılan Toyota Corolla 50. yaş gününü tamamen yenilenerek kutluyor. Özellikle aracın ön tasarımında yapılan sihirli dokunuşlar şimdiye kadar sunulan en dinamik ve prestijli Corolla modelini ortaya çıkarmayı başarmış.

Değişen ön panjur, LED aydınlatmalar ve ön tampon tasarımına daha akıcı yeni bir jant tasarımı da eklenmiş. 3 yeni renk ile birlikte Toyota Corolla modelinde artık 9 farklı renk seçeneği sunuluyor.

Artık açık renkli iç döşeme rengi de opsiyonlar arasına eklenen Yeni Corolla’da, selefine göre ön konsol üzerinde yer alan havalandırma kanalları da yer değiştirmiş. Yer yer kullanılan piano black kaplamalar Yeni Corolla’nın premium algısını yükseltirken, 7 inçlik dokunmatik ekran ve kumanda düğmeleri de yeni değişimden nasibini alan diğer unsurlar.

Yeni Toyota Corolla da süspansiyon sistemi elden geçirilerek konfor odaklı daha yumuşak bir sistem tercih edilmiş. Ayrıca direksiyon sisteminde de bir güncelleme var. Ses yalıtımı ise tekrar gözden geçirilerek iyileştirmeye gidilmiş.

Tüm bu makyaj ve güncelleme operasyonlarına rağmen motor ve şanzıman konusunda hiçbir değişiklik yapılmamış. Hatta Toyota tarafından açıklanan fabrika verileri ise makyaj öncesi model ile birebir aynı olarak sunuluyor.

Yine 1.33, 1.6 atmosferik benzinli ve 1.4 dizel motor seçenekleri yerlerini korumuş. Dizel motorlar otomatikleştirilmiş Multimode otomatik şanzıman sistemi ile satışa sunulurken, benzinli motorlar da ise yine Multidrive S şanzıman sistemi otomatik vites ihtiyaçlarını karşılayacak olan sisytemler olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Corolla 57.500 TL başlangıç fiyatı ile bugün itibariyle tüm Toyota Yetkili Satıcıları’nda vitrinlerdeki yerini aldı.

Yeni Corolla Fiyatları Açıklandı
Yeni Corolla Fiyatları Açıklandı

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here