Yeni Elantra Satışta

Koreli Hyundai markasının sedan kategorisindeki büyük temsilcisi Elantra makyajlanarak satışa sunuldu. 2 farklı motor ve şanzıman seçeneğine sahip olan Yeni Hyundai Elantra 56.590 TL’den başlıayan fiyatlar ile satılacak.

Özellikle tasarımdaki değişimlerin çoğu ön kısımda toplanmış. Bizlere yeni nesil Ford modellerini hatırlatan 6 köşeli küt burun ve onun tamamlayıcısı olan tampon üzerinde yer alan çizgiler Elantra’yı ilk bakışta daha sportif göstermeyi başarmış.

Yan hatlarda ve arka tasarımı bir önceki model ile büyük benzerlik gösteriyor. Önceki modelinde lastik ölçülerine bakmaksızın taşıdığı kasaya oranla küçük görünen çamurluk ağızları artık daha oranlı oturtulmuş. Yeni Elantra daha sert çizgilere sahip daha sportif bir araç olarak karşımıza çıkıyor.

Fabrika verilerine göre biraz daha uzamış ve genişlemiş olan Yeni Elantra bu büyüme karşılığında biraz daha alçalmış ve bagaj hacmi de 27 litre daha küçülmüş. Ayrıca yine bir önceki modeline göre de bi miktar daha ağırlaşmış durumda.

9 farklı renk seçeneği ile satışa sunulacak olan Yeni Hyundai Elantra 1.6 litrelik dizel ve benzinli motor seçenekleri sunuyor. 1591 CC’lik benzinli motor 127 hp güç üretirken klasik tam otomatik şanzıman ile selefine göre küçük iyileştirmeler geçirmiş olarak görücüye çıktı. 1582 CC’lik dizel motor ise 136 hp güç üretirken bu alternatifin asıl büyük yeniliği ise dizel-otomatik ihtiyacına cevap veren 1.6 CRDi DCT versiyonunda yaşanıyor.

7 kademeli çift kavramaya sahip otomatik şanzıman hem performans hem de tüketim verileri ile diğer motor alternatifleri arasından sıyrılarak daha fazla günümüz ihtiyaçlarına cevap veren sonuçlara ulaşabiliyor.

Yeni Elantra baz donanıma sahip olan Style donanım paketinde yeterli donanımları standart olarak karşılayamasa da, dizel motorlarında sunulan Elite donanım paketi ile gayet dolu ve teknoloji yönü güçlü bir alternatif ortaya koymayı başarıyor.

Yeni Elantra Satışta
Yeni Elantra Satışta

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here