Yeni Fiat Egea’nın satışa çıkmasına kısa bir süre kala Tofaş Fabrikası, Egea hatchback ya da yeni Bravo olarak adlandırılacak modelin test sürüşlerine başladı.

Tasarımcılar tarafından resimde görüldüğü gibi yorumlanan Egea hatchback test aracı, geçtiğimiz günlerde 49.900 TL’den satışa sunulacağı açıklanan Fiat Egea sedan modeli ile aynı özellikleri paylaşacak.

Tüm dünyada Fiat Tipo olarak satışa sunulacak model, Türkiye’deki olumlu tepkiler ile birlikte yalnızca ülkemizde Egea adıyla satışa sunulacak.

Prototip olarak test sürüşleri gerçekleştirilen yeni Fiat Egea hatchback modeli, önümüzdeki yıl Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. Fiat Egea sedan versiyonu satışa sunulurken, modelin önce hatchback ardından da steyşın versiyonu satışa çıkacak.

2015 yılının ilk aylarında Fiat Punto karoseri altında testleri İtalya’da gerçekleştirilen yeni Fiat Egea hatchback modelinin bu sefer ki casus fotoğrafı ise Bursa’da görüntülendi.

Fiat Egea ile aynı ön farlara sahip olacağını anladığımız yeni modelin Egea hatcback olarak mı yoksa Bravo olarak mı konumlandıracağı ise netlik kazanmış değil. Her ne kadar ön tasarımı benzer olsa da yeni hatchback modelin kısa bagaj mesafesi nedeniyle yeni bir arka far tasarımı ile gelmesi bekleniyor.

İç tasarımı ve motor seçenekleri Fiat Egea sedan ile aynı olacak yeni Egea hatchback modeli ile ilgili detayların önümüzdeki aylarda açıklanması bekleniyor.

12108209_902717556448840_339775464169374637_n

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here