Geçtiğimiz aylarda makyaj operasyonu geçiren Renault’un çok satılan modeli Fluence, tamamen yenileniyor. Geçtiğimiz gün Auto Moto dergisinin Fransız bir okuyucusu tarafından görüntülenen yeni Renault Fluence test aracı, yeni bir sürprizle gelecek.

Birkaç ay önce tamamen yenilenen 5 kapılı hatchback modeli Megane’ı tanıtan Renault, bu modelin geliştirmelerine de devam ediyor. Önümüzdeki yıl satışa sunulacak yeni Megane’ın daha pratik ve kusursuz bir model olması için çalışan Renault, yayınlanan casus fotoğraflara bakılırsa yeni Fluence modelini de Megane modelinin 4 kapılı sedan versiyonu olarak konumlandıracak. Henüz bir netlik kazanmasa da, yeni Megane modelinin sedan versiyonunu üretmeyi planlamayan Renault, Fluence sedan modeli ile bu boşluğu dolduracak.

Fransız otomobil devi Renault’un yeni Fluence modelini Megane IV üzerine mi, yoksa fiyatı düşük tutmak adına eski bir platform ile mi konumlandıracağı ise merakla bekleniyor. Oldukça büyük bir değişim geçirmesi beklense de, yeni Fluence’nin Megane’dan daha alt bir segmentte, daha düşük fiyatla yer aldığı ve farklı bir pazara hitap ettiği düşünüldüğünde, araçta tamamen bir yenilenme beklenmiyor.

Tamamen kamuflajlı şekilde görüntülenen yeni Fluence’in tasarımı hakkında henüz bir detay açıklanmamış olsa da aracın, Laguna’nın yerini alan Talisman sedan modelinin ufak ve ekonomik bir versiyonu olacağı tahmin ediliyor.

Resmi tanıtımı için biraz daha zamanı olan yeni Renault Fluence’nin 2016 yılında ne zaman tantılacağı ise henüz belirsizliğini koruyor

11148828_911613342225928_2715019240009841573_n

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here