Yeni Micra Paris Otomobil Fuarı'nda

5. nesil Nissan Micra, Paris Otomobil Fuarı’nda otoritelerden tam not almayı başardı.

2017 yılının Mart ayında Avrupa piyasasında satışa sunulacak olan Yeni Micra, Renault-Nissan ortaklığındaki Fransa fabrikalarında üretilecek.

Agresif yeni hatları ile artık şirin otomobil olmaktan çıkan Micra bu tezini reklam filminde erkek bir sürücüye (neredeyse ilk kez) yer vererek doğruluyor.

Birçok renk seçeneği ile satın alınabilecek olan Yeni Nissan Micra aynı çeşitliliği iç mekanda da göstererek kişiselleştirilebilme imkanı sunacak.

Oldukça başarılı yeni aerodinamik yapısı sayesinde daha düşük tüketim ortalaması sunmaya hazırlanan Micra, iyileştirilen ses yalıtımı ile de daha konforlu bir yolculuk da vaat ediyor.

Aktif yol kontrol sistemi ile yol tutuş ve manevra kabiliyeti geliştirilen model, önceki nesline göre daha uzun ve daha geniş bir yaşam alanı sunuyor. Kör nokta uyarı sistemi, geri görüş kamerası gibi yükseltilen güvenlik donanımlarının yanı sıra dijital bir gösterge paneli de sahip.

Apple Car Play uyumlu multimedya sistemi eğlenceden navigasyona kadar tüm medya işlemlerinin ses kontrolü ile yapılmasına izin veriyor. Bose ses sistemi ile donatılan Yeni Nissan Micra’nın 3 silindirli 0,9 litrelik benzinli motor ve 1,5 litrelik dizel motor ve otomatik şanzıman kombinasyonları ile satışa sunulması bekleniyor.

Yeni Micra Paris Otomobil Fuarı'nda
Yeni Micra Paris Otomobil Fuarı’nda
Yeni Micra Paris Otomobil Fuarı'nda
Yeni Micra Paris Otomobil Fuarı’nda

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here