Yeni Ranger Türkiye’de

2015 yılında Avrupa’nın en çok satan pick-up modeli olan Ford Ranger, yenilenen tasarımı, gelişmiş teknoloji donanımları, ileri seviye 4×4 çekiş kabiliyeti ve yakıt tüketiminde yüzde 17’ye varan iyileşme ile Türkiye’de.

Basın toplantısında konuşma yapan Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrasından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özgür Yücetürk: “Türkiye’de heyecanla beklenen Ford Ranger, müşterilerimizin yaşamının her alanına, şehir hayatından en zorlu arazi koşullarına uygun olarak yenilendi. Bu yılın ortasında satışına başladığımız yeni Ranger ile iddiamızı daha da artırdık. Önümüzdeki yılın tamamında yapacağımız satış adetleriyle segmentinde liderlik hedefliyoruz. Her zamanki dayanıklılık ve kalite özellikleri, iyileştirilen yakıt ekonomisi, üstün teknolojileri, otomatik şanzımanla gelen sürüş konforu ve segmentinde lider güvenlik özellikleriyle yeni Ranger, yükselen pick-up segmentinin en iddialı modeli olacak, ticari gücümüze güç katacak” dedi.

Ford SYNC2, 8 inç renkli dokunmatik ekran, geri görüş kamerası, çift ekranlı renkli ve fonksiyonel TFT gösterge paneli gibi Premium araçlarda sunulan ileri teknolojileri bünyesinde toplayan Yeni Ranger, konforunu 4×4 çekiş sistemi ile birleştiriyor. Yeni Ranger, dizel motor ailesinde XLT versiyonu ile birlikte sunulan, 160 beygir gücündeki en yeni 2.2 litre TDCi, 4×4 Wildtrak modeli ile sunulan, 3.2 litrelik dizel 200 beygir gücündeki beş silindirli 3.2-litre TDCi motoru ile performans en üst seviyeye çıkıyor. Wildtrak modelinde 4×4 otomatik şanzıman standart olarak sunuluyor. Yeni Ford Ranger, 89 bin TL’lik başlangıç fiyatı ile sunuyor.

Yeni Ranger Türkiye’de
Yeni Ranger Türkiye’de

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here