Konuk Yazar / Cem ALTUNBAŞ

Konuk Yazar / Cem ALTUNBAŞ

Merhaba, 8 yıldır sahibi olduğum aracım hakkında sizlere kısaca söz etmek istiyorum.

Öncelikle bu aracın rakiplerinden bahsedecek olursak (Volkswagen Caddy, Peugeot Berlingo, FIAT Doblo vs.) rakiplerini açık ara farkla geride bırakmayı başarıyor.

Araç, kısaca tam bir aile arabası ve uzun yolda tercih edilebilecek en iyi araç. Kalabalık bir aileye sahipseniz ve seyahat esnasında fazla eşya/yükünüz varsa hiç dert etmeyin. Çünkü Kangoo’nun iç tasarımı, her yere bir şeyler sığdırmanıza olanak sağlıyor. Geniş iç tasarımı ve geniş bagajı, büyük yüklerinizi taşımanıza yardımcı olur. Arka kısmın genişliği, arkadaki yolcuların rahat etmesi için birebir. Uzun yolculuk esnasında arkadaki koltukları yatırabilir ve bir yatakta yatıyormuş gibi seyahat edebilirsiniz. Ön tavandaki eşya barı sayesinde, ıvır zıvır ne varsa yükleyebilir ve görünmemesini sağlayabilirsiniz. Aracın tabanında 2 adet gizli bölme bulunmaktadır. Paspasların altında kapakları vardır. Buraya bile istediğiniz ıvır zıvırı koyabiliyorsunuz.

Aracın yol tutuşu gayet iyi. Virajlara biraz daha hızlı girseniz bile aracın hassasiyeti sayesinde toparlama şansınız oluyor. Aracın ağırlığına oranla yakıt tüketimi ise iyi ve oldukça ekonomik.

Aracın eksilerinden söz edecek olursak; uzun yolda, otobanda vesaire hız yaptığınız zaman rüzgar uğultusu sesi diğer araçlara oranla fazla. Bu da bazen aracın ufak tefek savrulmasına sebep olmaktadır.

Renault Kangoo, uzun yıllardır ve üretilen bir araç ve halen üretimi devam etmektedir. 2018 modellerde oldukça güzel yenilikler (makyaj, iç tasarım, medya tasarımı vb) yapılmış olup, satış piyasasını korumaktadır.

Her kesimden insanın anlayabilmesi için teknik kelimeler kullanmamaya özen göstermiş ve kısaca aracımı özetlemiş bulunmaktayım.

Teşekkür ederim, saygılar.
________________________________

Siz de arabanızı tanıyorsanız yada bize anlatmak istediğiniz bir konu varsa; anlatımınızı yapın ve bize ulaştırın yayınlayalım, herkes faydalansın, bilgi sahibi olsun..

İletişim adreslerimiz;

[email protected]

[email protected]

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here