Konuk Yazar Sevcan Suskun

KONUK YAZAR / Sevcan SUSKUN

Merhaba size 2 yıldır kullandığım aracımı tanıtmak istiyorum.

A segmenti olan aracımı satın almadan önce çok düşündüm çünkü fiyatı yüksekti ve bu paraya çok rahat 4 kapı araç alabilirdim..

Önceki aracımı arada abimler istiyordu, öyle bir araç alayım ki sadece ben bineyim istedim.

Uzun araştırma yapmadım. 1999 Opel Vectra mı sattım. Bir araba alacaktım. Galerilerin önünden geçerken Opel Adam gördüm baktım çok şık geldi bana bu araç ne kadar diye sordum. Fiyatı yüksekti ama araç 2013 modeldi.

Exper sordum. Galerici bu araç yeni gerek yok dedi. Ben yine de exper istedim. Galerici tanıdığa dedi ben yok dedim başka yere götüreceğim dedim. Yarın gelirim dedim. Akşam evde araştırdım bir exper. Sabah da olunca aracı oraya götürmek için galericinin yanına gittim. Aracı beraber Expere götürdük. Çamurluk boyalı çıktı. Değişen parçası yok denildi. Biraz daha pazarlık yaptım ve aracın noterde satışını aldım.

Evdekilere bir şey söylemeden almıştım aracı görünce ufak araç diye söylendiler ama sonrasında benden fazla incelediler.

İşe gidip gelirken ufak arabanın rahatlığını o kadar çok yaşıyorum ki hayret ediyorum. Şehir içi böyle araçlar lazım gerçekten ne park yeri ne yol darlığı etkilemiyor sizi ve üstelik çok rahat park ediyorum.

Virajlar öyle korkulduğu gibi değil sonuçta Opel ve çok hızlı araç kullanmadığınız sürece gayet güvenli.

Opel markasını seviyorum arabaları kilo olarak ağır yapıyorlar ama sağlam araç oluyor. Yine de memnunum..

Yakıtı da az, günde 15 km kullanıyorum Şehir içi 100 km de 5 litre civarı yakıyor.

Ufak araç düşünenlere tavsiye ederim. Özellikle bayan arkadaşlara tavsiyemdir.

Herkese iyi sürüşler diliyorum 🙂
________________

Siz de arabanızı tanıyorsanız yada bize anlatmak istediğiniz bir konu varsa; anlatımınızı yapın ve bize ulaştırın yayınlayalım, herkes faydalansın, bilgi sahibi olsun.
.
İletişim adreslerimiz;

[email protected]

[email protected]

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here