Yozgat’taki bir oto galerisinde egzoz dumanından zehirlenen iki genç yaşamını yitirdi.

Yozgat Galericiler Sitesi’ndeki bir oto galeride ısınmak için araçları çalıştırıp kapı ve pencereleri kapatan 19 yaşındaki Duhan Çiftçi ve aynı yaştaki arkadaşı Yunus Kılıç, egzozdan çıkan gazdan zehirlenerek öldüler.

Kendilerine ait oto galerisinde arkadaşı Yunus Kılıç’la sohbet eden Duhan Çiftçi, iddiaya göre işyerinin kapı ve pencerelerini kapatıp, ısınmak için de içerideki bir otomobili çalıştırdı. Bir süre sonra otomobilin egzozundan çıkan gazdan etkilenen gençler oturdukları yerden kalkamadı.

Oğlunun gece eve gelmemesi, telefonlara da bakmaması üzerine Galericiler Sitesi’ndeki işyerine gelen Adem Çiftçi, camdan baktığında 2 kişinin hareketsiz olduğunu görüp, camı kırarak içeriye girdi. İşyerini havalandıran Adem Çiftçi, 112′ye haber verdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Duhan Çiftçi ve arkadaşı Yunus Kılıç’ın ölmüş oldukları anlaşıldı. İlk belirlemelere göre egzozdan çıkan gazdan zehirlendikleri düşünülen gençlerin cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

oto-galeri-olum-371

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here