Fiat Egea' de otomatik şanzıman seçeneği

Fiat markasına sedan pazarında büyük güç katan Egea’nın benzinli ve otomatik şanzımanlı versiyonu, Türkiye’de satışa sunuldu.

Geçtiğimiz günlerde Autobest 2016 ödülünü alarak Avrupa’nın en iyi otomobili unvanını kazanan Fiat Egea’nın 1.6 litre benzinli ve 6 ileri otomatik şanzımanlı versiyonu, 60 bin 900 TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatı ve 5 yıl/100 bin garantisi ile dikkat çekiyor.

Tofaş’ın Bursa’daki yüksek teknolojisi ve üretim kalitesiyle dikkat çeken fabrikasında üretilerek yollara çıkan Fiat Egea’nın benzinli otomatik versiyonu öncelikli olarak Türkiye’de satışa sunuldu. Sadece manuel vitesli şanzımana sahip motor seçenekleriyle 2 ay içerisinde pazarın en çok tercih edilen otomobillerinden biri haline gelen Fiat Egea’nın otomatik şanzımanın etkisiyle pazar liderliğine ulaşması hedefleniyor.

110 HP güç ve 152 Nm tork üreten 1.6 litrelik benzinli motor ve 6 ileri tam otomatik şanzımanla donatılmış Fiat Egea Sedan, 192 km/s’likon hıza erişirken, 0-100 km/s hızlanmasını 11.2 saniyede tamamlayabiliyor. Sunduğu ortalama 6.3 litrelik yakıt tüketimiyle de dikkat çeken benzinli-otomatik Fiat Egea Sedan, orta donanım seviyesi Urban ve üst donanım seviyesi Lounge paketleriyle müşterilerin beğenisine sunuluyor. Fiat Egea Sedan’ın benzinli-otomatik motor seçeneğinin Urban donanım versiyonu 60 bin 900 TL, Lounge donanım seviyesi ise 64 bin 900 TL’lik anahtar teslim satış fiyatlarına sahip.

Fiat Egea' de otomatik şanzıman seçeneği
Fiat Egea’ de otomatik şanzıman seçeneği

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here