Talisman satışa çıkıyor

Renault’nun yeni D sedan modeli Talisman 3 gün sonra Türkiye’de satışa sunuluyor.

Talisman ile D segmentine yeni bir soluk getiriyoruz diyen Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, “Sadece dizel motorlarla satılacak Talisman 105 bin liradan başlayan iddialı bir fiyatla satışa sunuyor ve yıl sonunda podyum hedefliyoruz” dedi.

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar: “Talisman Türkiye’de D segmentine yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. D segmenti Türkiye pazarında özellikle son 3 yılda büyüme kaydediyor. 2015 yılında bir önceki yıla kıyasla yüzde 45 gibi etkileyici bir artış ile 93 bin 400 adet olarak gerçekleşti. Renault Talisman’ı Türkiye’de müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Segmentinde benzersiz teknolojik donanımları ve sürüş konforuna sahip Talisman ie pazarda en iddialı oyunculardan biri olmaya ve podyumda yer almaya hazırlanıyoruz.” dedi.

ÜÇ DİZEL MOTORLA GELİYOR

Talisman Türkiye’de Touch ve Icon olmak üzere 2 ekipman seviyesi ve 3 dizel motor seçeneği ( 1.5lt dCi 110 beygir manuel, 1.6 lt. dCi 130 beygir manuel-EDC ve 1.6 lt. dCi 160 beygir EDC) ile pazardaki yerini alıyor. 1.5lt dCi 110 beygir EDC versiyonu ise yılın ikinci yarısında satışa sunulacak. Talisman 105 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılacak. Ailenin en güçlü versiyonu 1.6 lt. dCi 160 beygir EDC’li modeli sunulan tüm opsiyonlarla birlikte 145 bin 900 TL.’den satışa sunulacak.

Talisman satışa çıkıyor
Talisman satışa çıkıyor

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here