Fiorino makyajlandı

Fiorino, artık “Ticaretin yakışıklısı” oldu.
Tofaş açısından tarihi bir gün olan Fiat Egea Hatchback’in üretim töreninde, hafif ticari aracı Fiorino’nun makyajlanan versiyonu da tanıtıldı.

‘Ticaretin yakışıklısı’ sloganı ile lanse edilen Fiorino için, Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç, “Ticaretin ‘en’ yakışıklısı” oldu” dedi. Makyajlı Fiorino’nun bayilerde yerini aldığını belirten Aytaç, “ Yaz aylarında Minicargo projemizin 1 milyonuncusunu üreteceğimiz Fiat Fiorino’dan yine aynı dönem geldiğinde iç pazarda toplam 200 bin adet satmış olacağız, geriye kalan 800 bin adet aracı da (Fiat Fiorino – Peugeot Bipper – Citroen Nemo) ihraç etmiş olacağız” diye konuştu.

SINIFININ TEK DİZEL OTOMATİĞİ

Fiorino’nun, Doblò ile birlikte Fiat markasının hafif ticari araç pazarında yıllardır süren liderliğini pekiştiren model olduğunu söyleyen Altan Aytaç, “Dış ve iç tasarımında farklılaşan makyajlı Fiorino’ ya 3 yeni renk katıldı. Ayrıca hız sabitleme sistemi, ısıtmalı ön koltuklar ve standart USB şarj girişi ve 5 inç dokunmatik ekran ve navigasyon sunuluyor. Ayrıca Fiorino sınıfında tek dizel otomatik vites seçeneği sunan model. Cargo 39 bin 400 TL, Combi ise 45 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor” dedi.

Tofaş artık “yerim dar” diyor!

3 vardiyanın etkisiyle günde bin 200 adedin üzerinde üretim yaptıklarını söyleyen Tofaş CEO Cengiz Eroldu, “Bu da günde 60 araç daha fazla üretiyoruz demek oluyor. Sonuç olarak dakikada bir otomobil üretiyoruz. Günlük üretim adedimizi önce bin 400 sonra bin 500 adedin üzerine çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. Tofaş için artık “yerim dar dediği” bir döneme girildiğini söyleyen Eroldu, “Hep söylüyorum, bizim yerimiz dar. Biz 5 sene sonra ne yapacağız onu düşünüyoruz. Bu zevkli bir problem” diye konuştu. Motor sporları konusunda da bir soruyu cevaplayan Tofaş CEO’su, “Daha önce Fiat markasıyla motor sporlarında çok iyi işler yaptık. Basketbolda olduğu gibi motor sporlarında da alt yapıyı güçlendireceğimiz formüller arıyoruz. Önemli olan sürdürebilir işlere imza atabilmektir. dedi.

Fiorino makyajlandı
Fiorino makyajlandı

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here