Fransız üretici Citroen’in logosunu kullanmadığı ve premium marka algısını oluşturmak amacıyla tasarladığı DS model ailesinde yer alan Yeni Citroen DS4 Crossback modelini satışa sundu.

110 bin TL fiyat etiketi ile satışa sunulan Yeni DS4 Crossback, düz tasarım versiyonuna sahip kardeşine göre 30 mm daha yüksek. Tavan rayları, spoiler ve siyah plastik geniş çamurlukları ile tam bir crossover görünümüne bürünmüş.

Yeni LED far tasarımı ile dikkati çeken DS4 Crossback, arka kapılara gizlenen kapı kolları ile coupe tasarım geleneğini de devam ettirmek istemiş. 4 farklı tavan rengi ile de sipariş edilebilen model, böylece çift renkli olarak da kişiselleştirilebiliyor.

Süspansiyon ve direksiyon sistemi önceki nesline göre yeniden düzenlenen DS4 Crossback modelinde 100 km’de ortalama 3,9 litre olarak açıklanan fabrika yakıt tüketimine sahip 1,6 litrelik turbo dizel motor, 120 beygir güç üretirken 300 Nm tork değeri de sağlıyor. 6 ileri tam otomatik şanzıman ile kombine edilen motor eski nesline göre %40 oranında daha seri vites geçişleri sunuyor.

Yeni Citroen DS4 Crossback satışa sunuldu.
Yeni Citroen DS4 Crossback satışa sunuldu.

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here