KONUK YAZAR / Ahmet ALTUNOK

KONUK YAZAR / Ahmet ALTUNOK

Öncelikle merhaba

Aracı alalı yaklaşık 2 ay oldu 107 bin km de almıştım öncesinde 2011 model bir fd6 vardı. iki yıl kadar kullanmak nasip oldu tercihim yine Honda dan yana oldu buna en büyük sebep sorunsuz masrafsız ve piyasada hatırı sayılır derecede gideri olduğu içindir. Birçok kişinin de benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.

Araca gelince bütün Japon arabaları gibi zayıf yalıtım ince kaporta ve alman gruplarına göre konfor eksikliği söz konusu. Diğer yandan sert süspansiyonu ise biraz düşündürücü. Bazı modellerinde ise çözülebilir kronik sorunlar mevcut.
Gördüğüm kadarıyla eksi tarafı bunlardan ibaret.

Gelelim arabanın artılarına
Öncelikle şunu söylemeliyim ki arabanın motor ve şanzımanı sorunsuz denecek kadar iyi İ-Vtec motoruyla çakma turbo gibi olsa da beygir tork yönünde tatmin edici. Bakımdan bakıma sanayiye gider servis harici özel servislerde cep yakmaz. Araç mekaniği ve elektroniği motoru gibi sağlam yolda bırakmaz. Gençlerin gözdesi modifiye tutkunlarının vazgeçilmezi nerede aksesuarcı görseniz sattığı malzemenin yarısı Honda grubuna hitap eder.

Piyasa konusuna gelince gayet güzel piyasası vardır her yıl üstüne 3 5 8 koyar satarsınız. Hiç zarar etmezsiniz satışı kolaydır. Otomatik şanzımanında ki güven hissinden dolayı öncelik satışlar genellikle Honda dan yanadır.

Honda hayat onda..!
Teşekkürler..
_____

Siz de arabanızı tanıyorsanız yada bize anlatmak istediğiniz bir konu varsa; anlatımınızı yapın ve bize ulaştırın yayınlayalım, herkes faydalansın, bilgi sahibi olsun.
.
İletişim adreslerimiz;

[email protected]

[email protected]

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here