KONUK YAZAR / Yusuf BEKTAŞ

KONUK YAZAR / Yusuf BEKTAŞ

Aracım Opel Astra 1.6 CD modeli, 101 beygir Ecotec motora sahip ancak manuel şanzımanını kullanmadım. Otomatik şanzıman ile birlikte aracımın performansı hakkında olumlu konuşamam tabiki de bundan önceki aracım 200 beygir olmasından dolayı da olabilir. Aracımın şanzımanı 4 vites tork konvertörlü bir şanzıman geçişleri rahatsız edecek seviyede değil fakat aralıkları uzun olduğu için motoru bir hayli yoruyor yakıt konusuna aracımı aldığımda lpg yoktu çok düşük km de aldığım için benzin ile kullanmaya devam edeyim dedim fakat 40-50 kuruşluk değerlerde kullanınca lpg taktırdım ve sonuç beni çok şaşırttı. Uzun yolda çok düşük değerler gördüm ve çok memnunum konforuna gelecek olursak araçla 80 bin km yol yaptım haliyle ses yalıtımı ve aracın trim sesleri farklılık gösterdi çok iyi diyemeyeceğim, süspansiyonlara çokta kötü diyemem fakat 2016 model clio gibi araçlardan çok daha güzel bir konforu var virajlarda aracın salınımı çok fazla esp gibi sistemler olmadığı içinde ufak tefek arkadan kaymalar yaşadım kullanırken limitleri iyi bilmek gerekiyor malzeme kalitesi olarak CD donanımında koltukları gayet güzel kaliteli aracın konsolu güzel bir tabaka ile kaplanmış orta konsol çabuk çizilen sert bir plastikten yapılmış kaplatmanızı öneririm.

Özetleyecek olursak aracımı 80 bin km de periyodik bakım dışında mekanik hiçbir sorunla karşılaşmadım 19 yaşında olmasına rağmen beklentilerimi son derece iyi karşılıyor sağlam gerçekTen kullanışlı bir araba güzel bir şekilde anlatmaya çalıştım sorularınız olursa cevaplarım teşekkür ederim.


Siz de arabanızı tanıyorsanız yada bize anlatmak istediğiniz bir konu varsa; anlatımınızı yapın ve bize ulaştırın yayınlayalım, herkes faydalansın, bilgi sahibi olsun.
.
İletişim adreslerimiz;

[email protected]

[email protected]

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here