Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2016 başladı

Mercedes-Benz Türk’ün ana sponsorluğunda, Klasik Otomobil Kulübü tarafından gerçekleştirilen Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2016, İstanbul’da başladı.

Mercedes-Benz’den yapılan açıklamaya göre, İstanbul Park Pisti’nde başlayan ve 100’e yakın otomobilin katılımıyla gerçekleşen ralli, otomobil tutkunlarını bir araya getirdi.

Ralli, İstanbul ve çevresinde yaklaşık 220 kilometrelik parkurda, 6 özel etapta gerçekleşecek. İstanbul Park, Mercedes-AMG Lounge’dan başlayan bir parkur üzerinden İzmit’e kadar uzanan ralli, başladığı noktada son bulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Direktörü Şükrü Bekdikhan, geçen yıl Klasik Otomobil Kulübü ile başlattıkları iş birliğini bu yıl da sürdürmekten son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Mercedes-Benz Türk olarak ikinci kez rallinin ana sponsorluğunu üstlenmekten gurur duyduklarını belirten Bekdikhan, “Muhteşem görüntülere sahne olacak ve hepimize nostalji havasını sonuna kadar hissettirecek Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2016’nın tüm katılımcılara ve izleyicilere keyifli bir gün yaşatmasını diliyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2016 başladı
Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2016 başladı

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here