ABD pazarında Mirage Juro olarak bilinen Mitsubishi Space Star, tamamen yenilenen tasarımı ile ülkemizde 65.750 TL’den satışa sunuldu.

Yeni Space Star’ a daha belirgin yeni bir ön ızgara eklenmiş. Rekor sayılabilecek bir şekilde 85 mm arttırılan uzunluğu arka koltuklardaki yaşam alanını bir nebze olsun genişletmeyi başarsa da bagaj hacmi 175 lt olarak aynı kalmış. Tek donanım ve motor seçeneği ile satılan Space Star modelinde kullanılan 1193 cc’lik motorda yakıt tüketiminde ve emisyon değerlerinde çok az bir fark iyileştirmelere gidilmiş.

İç mekandaki en büyük yenilik ise Multimedya Sistemi olmuş. Android Auto ve Apple Car Play destekli yeni multmedya sistemi artık Navigasyon ekranını da destekler hale gelmiş. Ülkemizde henüz faaliyete geçmeyen Android Auto kullanılamazken, geçtiğimiz aylarda yapılan güncelleme ile eğer bir Apple sahibi iseniz Space Star’da navigasyon uygulamasını kolayca kullanabiliyorsunuz.

Refaketçi aydınlatma özelliği eklenen yeni far sistemi aynı zamanda Xenon aydınlatma teknolojisine de kavuşmuş. Sürekli kavrama özelliğine sahip CVT otomatik şanzıman sistemi yine Space Star modelinde standart olarak sunuluyor.

Mitsubishi Space Star Yenilendi
Mitsubishi Space Star Yenilendi

CEVAP VER

Yorumunuzu Girin
Please enter your name here